2 min læsningMedie: Bonusregn kan vente Manchester United spillerne – så meget får den enkelte spiller ved firdobbelt triumf

Manchester United-spillerne har allerede hentet en stor præmiesum efter Carabao Cup-triumfen. Men der kan vente meget mere, hvis man formår at triumferer i klubbens resterende tre turneringer.

2 min læsning
Manchester United bonus. Bonuspenge, præmiepenge.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United kunne i søndags sikre sig den første titel i næsten seks år. Det skete, da storklubben besejrede Newcastle i Carabao Cup-finalen med 2-0 på Wembley Stadium.

Men det er langt fra sikkert, at det bliver den sidste titel for ten Hags tropper i denne sæson. Manchester United er nemlig fortsat med, hvor det er sjovt i tre turneringer; Premier League, FA Cupper og Europa League.

Og skulle klubben gå hen at vinde flere titler, kan der vente en ordentlig pose præmiepenge til Christian Eriksen og resten af Manchester United-spillerne – oveni den præmiebonus man allerede har indkasseret for Carabao Cup-sejren.

Ifølge Daily Mail har hver enkelt Manchester United-spillet modtaget 65.000 pund for Carabao Cup-triumfen i søndags. Det svarer til små 550.000 danske kroner.

Det er dog den lavest bonusindtægt, som spillerne kan hente hjem for turneringssejre i denne sæson. Både FA Cup-titlen og Europa League-titlen skulle således indbringe 85.000 pund til hver af spillerne – altså godt og vel 700.000 danske kroner for hver af turneringerne for den enkelte spiller.

Men topscoreren, når det kommer til præmiepenge er den hjemlige liga, Premier League. Her skriver mediet, at Manchester United-spillerne – skulle de vinde Premier League – vil modtage 250.000 pund hver – svarende til omkring 2,1 millioner kroner.

Det bringer den samlede potentielle bonusgevinst for den enkelte spiller op på hele 4,1 millioner kroner – hvoraf de første 550.000 kroner allerede er hente via Carabao Cuppen.

Casemiro fremhæver Eriksen blandt fem bemærkelsesværdige United-spillere: Han er enestående!

I Europa League er Manchester United nået frem til ottendedelsfinalerne og er altså derfor blandt de sidste 16 hold i turneringen. Her møder man i første omgang spanske Real Betis over to opgør.

I FA Cuppen er Manchester United nået frem til kvartfinalerne og er altså blandt de otte resterende hold. Her møder klubben i første omgang Fulham.

I Premier League-regi er Manchester United dog 11 point efter ligaens førerhold fra Arsenal – dog med en kamp i hånden. Det oplyses dog, at der også vil være tale om en betragtelig præmiesum, hvis man ender i top fire.

Manchester United skal næste gang i aktion, når klubben søndag møder Liverpool i Premier League. Kampen flløjtes op klokken 17:30 og kan følges live på Xee og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer