2 min læsningLaLiga-boss i kontant udmelding: FC Barcelona må og kan ikke hente spillere til sommer

LaLiga-præsident Javier Tebas slår fast, at FC Barcelona hverken må eller kan hente nye spillere til klubben i det kommende transfervindue til sommer.

2 min læsning
FC Barcelone må ikke handle i sommerens transfervindue.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona må og kan ikke hente nye spillere til sommer.

Så kontant var udmeldingen fra LaLiga-præsidenten Javier Tebas ifølge det spanske medie Sport, da han torsdag deltog ved en fodboldkonference i London.

Den catalanske storklub er nemlig fortsat i så alvorlige økonomiske problemer, at klubben ikke kan opfylde de finansielle regler i LaLiga. Og det skal der rettes op på, før der igen kan handles.

– Jeg har allerede annonceret det, og den vrede præsident Laporta kommer nok til at ringe til mig, men det er praktisk talt umuligt for Barcelona at hente spillere til sommer. Der er meget, som skal ændres, for ellers vil institutionen ende med at være i problemer, indleder Tebas ifølge Sport og fortsætter:

– Vi har ikke ladet Barcelona hente spillere denne vinter, og næste sommer vil de heller ikke kunne hente spillere. Selvom klubben sidste sommer ved hjælp af de berømte “løftestænger” kunne bruge fem procent af deres omsætning. Men i andre klubber kan det være et problem.

– Så hvis vi ser den anden vej med FC Barcelona, kommer vi til at gøre os selv og ligaen en bjørnetjeneste, afslutter Javier Tebas.

Xavi trods Barça-sejr i første opgør mod Real Madrid: Real er stadig favorit til videre avancement

Ser man bort fra økonomien går det ganske fint for FC Barcelona rent sportsligt.

Torsdag aften sejrede Xavi og co. i det første af to semifinale-opgør i Copa del Rey mod Real Madrid – ligesom klubben i skrivende stund topper ligaen med syv point ned til de nærmeste forfølgere fra Real Madrid.

Det næste opgør for FC Barcelona løber af stablen allerede i weekenden, hvor Valencia søndag gæster Camp Nou. Kampen fløjtes op klokken 16:15 og kan følges direkte på TV2 Sport X og TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer