2 min læsningXavi trods Barça-sejr i første opgør mod Real Madrid: Real er stadig favorit til videre avancement

Trods en FC Barcelona-sejr i første opgør mod Real Madrid er det alligevel Real, der er favorit til at gå videre til Copa del Rey-finalen, mener Xavi.

2 min læsning
Real Madrid er favorit til at gå videre til finalen i Copa del Rey.
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

Torsdag aften dannede Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabéu, rammen om det første af to semifinaleopgør mellem Real Madrid og FC Barcelona i Copa del Rey.

Her blev det til en udesejr til FC Barcelona, som sejrede med 1-0 på et selvmål af Real Madrids Eder Militao.

Og med en returkamp på FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, ville mange nok tilskrive catalanerne favoritværdigheden på forhånd – specielt med blik på klubbens nuværende præstationer i LaLiga. Men det synspunkt er Barça-manager Xavi ikke enig i. Det fortæller han ifølge Football Espana.

Efter kampen torsdag aften slår den 43-årige manager fast, at Real Madrid stadig vil være favorit til videre avancement til Copa del Rey-finalen, når de to klubber igen støder sammen i turneringen i starten af april måned.

– En sejr på 1-0 giver os en vis fordel, men vi bliver nødt til at give konkurrence mod et meget stærkt Real Madrid-mandskab. Jeg ser stadig Madrid som favorit, siger Xavi og fortsætter.

– Vi var ikke i stand til at holde på bolden. Det har været svært for os at vinde duellerne for at få boldbesiddelse, men vi forsvarede os meget godt. Vi kæmpede til det sidste, og det er meget positivt.

Medie: Tottenham vil købe bænkspiller i Barcelona

FC Barcelona var i store dele af torsdagens opgør presset godt ned på egen halvdel. Et kig på statistikkerne fra opgøret viser et stor overtag i både spil og chancer til Real Madrid.

Men FC Barcelona formåede altså at holde stand og rejser dermed hjem med fordelen efter det første af to opgør i Copa del Rey-semifinalen.

Returopgøret, der skal afgøre, hvilket af de to mandskaber, der avancerer til Copa del Rey-finalen – hvor enten Osasuna eller Athletic Club venter – finder sted den 5. april klokken 22:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer