1 min læsningBevæbnede gerningsmænd truer Messi: Vi venter på dig

To gerningsmænd sendte torsdag et dusin skud mod Lionel Messis svigerforældres butik i Argentina og efterlod en trussel rettet mod Messi på gerningsstedet.

1 min læsning
Lionel Messi trussel skudepisode, Argentina.
Foto: AFP/Ritzau Scanpix

“Messi, vi venter på dig. Javkin (Borgmesteren i Rosario red.) er også pusher, så han kan ikke holde hånden over dig”

Sådan lød truslen fra de to bevæbnede mænd, der torsdag affyrede flere skud mod Lionel Messis svigerforældres butik i den argentinske by Rosario. Selvsamme by, hvor den argentinske PSG-stjerne er født og opvokset – og desuden ejer en kæmpevilla.

Det oplyser nyhedsbureauet AP i Argentina.

Ifølge nyhedsbureauet har det lokale politi bekræftet, at to mænd på motorcykel sendte omkring et dusin skud mod butikken, der er ejet af Messis svigerforældre.

Desuden meldes det, at politiet fortsat mangler at afklare, hvad motivet bag skyderiet var – også med henblik på det stykke papir, som de to mænd efterlod med ovenstående trussel rettet mod Lionel Messi.

Det meldes, at der ingen tilskadekomne er i forbindelse med skudepisoden, og at myndighederne lige nu er i gang med efterforske sagen til bunds. Her gennemgås blandt andet optagelser fra sikkerhedskameraer.

Justitsminister i Santa Fe-provinsen, Celia Arena, kategoriserer i øvrigt hændelsen som terrorisme udført af en mafiagruppe med formålet at skræmme den bredere befolkning.

Lionel Messi har endnu ikke kommenteret på truslen.

Messi forgylder holdkammerater med ekstravagante gaver – bogstavelig talt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer