6 min læsningSe listen: Her er de mest loyale spillere i alle Premier League-klubber

Loyalitet er efterhånden en mangelvare i moderne fodbold, men nogle spillere bliver dog længere end andre.

6 min læsning
Harry Kane er den Tottenham-spiller, der har været der længst
Soccer Football - FA Cup - Fifth Round - Sheffield United v Tottenham Hotspur - Bramall Lane, Sheffield, Britain - March 1, 2023 Tottenham Hotspur's Harry Kane looks dejected after the match REUTERS/Molly Darlington

Engang var der masser af ‘one club players’ i Premier League med spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes og Jamie Carragher.

Siden den tid, er disse dog en sjældenhed i moderne fodbold.

På campo.dk har vi lavet en liste, med den nuværende spiller i hver klub, der har været der i længst tid, siden vedkommende fik debut.

Arsenal – Mohamed Elneny

Nu vi er ved Arsenal, så er egypteren den spiller, der har været længst i Arsenal. Han kom til klubben i januar 2016 fra Basel, men har aldrig formået for alvor at slå sit navn fast på Emirates.

Aston Villa – Jed Steer

Den engelske reservemålmand kom til Aston Villa i 2013, da han skiftede fra Norwich. Gennem snart 10 sæsoner er det dog kun blevet til samlet 36 optrædener for den nu 30-årige målmand. Den seneste mod Chelsea i september 2021.

Bournemouth – Adam Smith

Smith kom til klubben fra den engelske sydkyst tilbage i 2014. Siden da har spillet over 150 Premier League-kampe for Bournemouth, og den 31-årige englænder er en af klubbens vigtigste spillere.

Brentford – Rico Henry

I danskerklubben er det venstrebacken Henry, der har været at finde længst tid i truppen. Han kom til i sommeren 2016 og dengang dannede han forsvarslinje med en spiller som Andreas Bjelland. Der er løbet meget vand gennem åen siden da.

Brighton – Lewis Dunk

Dunk er listens første ‘one club player’, da han har repræsenteret Brighton hele karrieren. Han har været med hele vejen fra League 1 til den sjove del af Premier League, og har opnået over 400 kampe for klubben i alle turneringer.

Highlights: Everton-nedsmeltning giver Arsenal storsejr

Chelsea – Cesar Azpilicueta

Azpilicueta kom til fra Osasuna tilbage i sommeren 2012. Det var i samme vindue som Eden Hazard, Victor Moses og Marko Marin, hvilket viser lidt om spanierens holdbarhed i verdens stærkeste liga.

Crystal Palace – Joel Ward

Ward kom til i juli 2012, hvor han siden har været fast inventar på Palace’s hold. Han har da også opnået over 300 kampe i alle turneringer, hvor over 250 af dem har været i Premier League.

Everton – Seamus Coleman

Coleman er ikke blot den spiller, der har været i Everton længst. Han er faktisk den spiller i hele Premier League, der har været i samme klub gennem den længste periode. Han kom til Premier League i 2009 fra Sligo Rovers og har, på trods af mange skader, fået mere end 400 kampe for klubben.

Fulham – Tom Cairney

Midtbaneslideren kom til Fulham i 2015 fra Blackburn. Hans største øjeblik i den hvide trøje må unægteligt være, da han i 2018 sendte Fulham i Premier League, da han scorede det afgørende mål i Championship playoff-finalen mod Aston Villa.

Leeds – Liam Cooper

Cooper kom til Leeds i 2014 og har overlevet mange managers i den engelske traditionsklub. Han har siden da også fået over 250 kampe for klubben.

Highlights: Liverpool tager pligt-sejr mod Wolves

Leicester – Jamie Vardy

Leicester hentede i 2012 Vardy i Fleetwood Town for omkring otte millioner kroner. Siden da, har han vundet både Premier League, FA Cuppen og blevet topscorer i Premier League. Det er derfor svært at komme udenom, at han var hver en penny værd.

Liverpool – Jordan Henderson

Henderson blev hentet i Sunderland, og han blev ophøjet til at være Steven Gerrards tronarving. Det prædikat havde han svært ved at leve op til i de efterfølgende sæsoner, men det hele kulminerede for ham, da han i sommeren 2020 løftede Premier League-trofæet som anfører for klubben.

Manchester City – Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne kom til City som klubbens rekordindkøb i sommeren 2016. Der kom han til de blå fra Manchester sammen med spillere som Raheem Sterling, der nu er i Chelsea og Fabian Delph, der nu er gået på pension. Han har siden vundet fire Premier League-titler.

Manchester United – David de Gea

Den spanske keeper tilsluttede sig United i 2011 efter skiftet fra Atletico Madrid. Han har siden spillet over 400 kampe for klubben, og blev efter søndagens Carabao Cup-finalesejr den Manchester United-målmand med flest ‘clean sheets’, da han nåede 140 styks.

Highlights: Manchester United vender nederlag til sejr og går i kvartfinalen

Newcastle – Paul Dummett

Dummett får ikke længere mange kampe for nyrige Newcastle, men han er dog stadig at finde i klubben, hvor han også startede sin karriere. Han er derfor endnu en af de såkaldte ‘one club players’.

Nottingham Forest – Joe Worrall

Worrall har haft de røde Forest-farver på siden 2016 og rundede i denne sæson over 200 optrædener for Nottingham Forest.

Southampton – James Ward-Prowse

Ward-Prowse er den tredje ‘one club player’ på listen, hvilket er imponerende, da han har tiltrukket sig meget interesse de senere år. Han fik sin debut tilbage i 2011, og han har siden spillet tæt på 400 kampe for klubben og nærmer sig rekorden for flest frisparksmål i Premier League.

Tottenham – Harry Kane

Harry Kane er listens sidste spiller, der kun har repræsenteret én klub. En klub han fik sin debut for i 2011. Han er siden blevet Spurs’ mest scorende spiller med 268 mål over 420 kampe.

West Ham United – Aaron Cresswell

Venstrebacken overtog rollen som den spiller, der har spillet flest kampe for West Ham, da Mark Noble stoppede karrieren sidste sommer. Han rundede de 300 kampe for The Hammers i denne sæson, og er en af få spillere, der har spillet på både Upton Park og London Stadium.

Wolverhampton Wanderers – Ruben Neves

Conor Coady er i denne sæson på udleje i Everton, hvorfor han ikke indregnes til listen. Ellers havde han indtaget rollen. Men nu går den til Neves. Han kom til i 2018, hvilket ‘kun’ er fem år siden, men alligevel runder han 250 kampe for Wolves, inden sæsonen går på hæld.

På trods af, at spillere der forbliver i den klub, hvor det hele startede er en sjældenhed, så er der alligevel stadig fire styks her på listen. Hvilket kun er noget de fleste fodboldfans sætter pris på.

For hvem elsker ikke en ‘one club player’?

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer