2 min læsningRøde tal i Brøndby: Forventer stort underskud i 2023 grundet investeringer i den sportslige sektor

Brøndby præsenterer torsdag klubbens regnskab for 2022 og melder samtidig, at man forventer et stort underskud i 2023 grundet investeringer i den sportslige sektor.

2 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Det var ventet, at Superliga-klubben Brøndby IF ville komme ud af året 2022 med røde tal på bundlinjen.

Og det bekræfter klubben også er tilfældet torsdag formiddag. Her meldes det, at klubben har ramt et underskud på 11,9 millioner kroner før skat – den tidligere forventning for årsregnskabet lød på et underskud mellem 10 og 30 millioner kroner før skat.

I samme forbindelse kommer klubben med en udmelding i forhold til forventninger regnskabsmæssigt for det nye år 2023. Her forventer klubben et endnu større underskud for året end i 2022, da der skal investeres i den sportslige sektor.

På klubbens hjemmeside forklares det, at man i den forbindelse forventer et stort underskud på mellem 50 og 90 millioner kroner.

– Forventningerne til årets resultat i 2023 afspejler et strategisk ønske om at styrke den sportslige sektor fremadrettet.

– Brøndby IF’s præstationer i de turneringer selskabet deltager i og aktivitet på transfermarkedet har væsentlig betydning for årets resultat. Brøndby IF’s resultatforventning for 2023 er behæftet med usikkerhed, lyder det blandt andet i selskabsmeddelelsen.

Agger om mistimet tilbagevende til Brøndby: Kunne mærkes det første halvår

Rent sportsligt kæmper Brøndby IF lige nu om at komme med i top seks, før grundspillet afsluttes om tre spillerunder.

Klubben har, efter at have overvintret på en 10. plads i ligaen, kæmpet sig op på en øjeblikkelig femteplads i Superligaen.

Klubben møder søndag bundholdet Lyngby på udebane. En kamp der fløjtes op klokken 16:00 og kan følges direkte på Kanal 6 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer