3F Superligaen

Agger om mistimet tilbagevende til Brøndby: Kunne mærkes det første halvår

Daniel Aggers tilbagevenden til Brøndby blev langt fra den succes, som hverken han, klubben eller fansene havde håbet.

Daniel Aggers retur til Brøndby var dårlig timing, og det ærgrer den tidligere landsholdsanfører.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han var bare 31 år gammel, da han lagde støvlerne på hylden.

Efter en lang og flot karriere stoppede Daniel Agger i sommeren 2016 som professionel fodboldspiller, efter han havde nået at repræsentere Brøndby, Liverpool samt det danske A-landshold.

Karrieren både startede og sluttede i Brøndby, men returen til de blå-gule fra Liverpool i august 2014 var efter alt at dømme en fejl, vurdere den nuværende HB Køge-cheftræner.

– Jeg elskede hvert et sekund derude, for det var så kæmpestort. Måden jeg blev taget imod på, det var helt vanvittigt. Jeg havde aldrig tænkt, at det kunne være så voldsomt, så jeg fortryder det ikke overhovedet, men timingen kunne bare have været bedre.

– Jeg kunne jo godt mærke det i løbet af det første halve år, at det ville være svært. Det siger sig selv; Det var et hold, der var tæt på at rykke ned ikke langt tilbage, det var en klub, som var tæt på at gå konkurs ikke langt tilbage. Der var et kæmpe opbygningsarbejde, og det var ikke et særligt sammenspillet hold, og kvaliteten var på nogle punkter derefter, og det er det, jeg mener med ’timingen’; Jeg havde jo håbet på, at jeg kunne være med til at bringe det hele tilbage på rette spor, lyder det fra Daniel Agger i TV3 Sport-programmet Offside.

Agger om fremtid: Vil være Brøndby-træner

Daniel Agger spillede to fulde sæsoner ‘hjemme’ i Brøndby efter sin retur fra Premier League, og i de sæsoner blev Brøndby henholdsvis nummer tre i 2014-15 og nummer fire i 2015-16.

For Agger bød den første sæson på 19 optrædener i Superligaen, mens han i den anden sæson spillede 24. I begge sæsoner scorede han et enkelt mål.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Agger selv erkender da også, at skiftet hjem til Brøndby var en drøm, der bare ikke levede helt op til forhåbningerne.

– 100 procent. Der har jeg jo selv en stor skyld i det. Jeg kan stadig godt se mig selv i spejlet og sige, at jeg gjorde sgu, hvad jeg kunne, men jeg må også erkende, at det var måske ikke godt nok, lyder det fra den tidligere landsholdsanfører.

Efter fem år mere eller mindre helt væk fra fodbolden, trådte Daniel Agger i sommeren 2021 tilbage på fodboldscenen, da han blev præsenteret som ny cheftræner i HB Køge i den danske NordicBet Liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P