2 min læsningTen Hag om Casemiro-hæder: Skaber det nødvendige klima

Casemiro nyder godt med ros og hæder for tiden, og spørger man Manchester United-manager Erik ten Hag, så har brasilianeren nok fortjent det hele - og mere til.

2 min læsning
Erik ten Hag storroser Manchester Uniteds Casemiro.

Han ved, hvordan man vinder.

Efter at have løftet den ene pokal efter den anden som Real Madrid-spiller, skiftede Casemiro sidst på sommeren til Manchester United.

Her kunne han søndag fejre endnu en triumf, da han søndag vandt Carabao Cup, og dermed var med til at gøre en ende på Manchester Uniteds næsten seks år lange trofætørke.

Efter 2-0-sejren over Newcastle i finalen på Wembley, blev Casemiro kåret til ‘Man of the Match’.

Mandag fortsatte hæderen så, da han blev udtaget til årets hold af FIFPro sammen med de allerstørste stjerner på fodboldscenen – i øvrigt som den eneste brasilianer.

I et interview med Manchester Uniteds egen hjemmeside, sætter klubbens manager, Erik ten Hag, nu ord på betydningen af at have råde over Casemiro i truppen.

– Vi er så stolte af ham. Jeg mener, at han fik vist hvor vigtig han er, og i hvilken grad han bidrager til vores hold – også i omklædningsrummet, ikke kun på banen.

– Han er vigtig, det kan alle se, men han er også med til at skabe det nødvendige klima til at vinde trofæer i.

– Det er en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Vi er så glade for det, og jeg er virkelig glad på hans vegne over at han blev hædret med en plads på årets hold. Det er virkelig et stort skulderklap og helt fantastisk, siger Erik ten Hag.

Årets hold kåret: Se de 11 spillere her

Manchester United har fortsat mulighed forat tilføje flere trofæer til samlingen i denne sæson.

En af de muligheder skal man forsøge at jagte onsdag aften, når West Ham gæster Old Trafford i FA Cup.

Den kamp bliver fløjtet i gang klokken 20.45 og kan ses på Tv3 MAX, Discovery+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer