2 min læsningUenighed i Norge: Er Haaland næstbedst eller tredjebedst?

I Norge kan de ikke helt blive enige om, hvor tæt på den absolutte verdenstop Erling Haaland er, men endnu er han ikke helt på toppen.

2 min læsning
Hverken landstræner Ståle Solbakken eller landsholdsanfører Martin Ødegaard har stemt på Erling Haaland som den bedste ved FIFA The Best.
Foto: Stian Lysberg Solum/Ritzau Scanpix

Ifølge fem personer er Erling Haaland verdens bedste fodboldspiller.

Ingen af de fem er fra Norge.

Da Lionel Messi mandag blev kåret som verdens bedste fodboldspiller ved FIFA The Best-afstemningen, måtte Erling Haaland tage takke med en placering udenfor medaljeskamlen.

Mens Messi tog sig af førstepladsen, var det franskmændene Kylian Mbappé og Karim Benzema, der tog sig af henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Afstemningen forgår blandt fans fra hele verden, ligesom alle lande er repræsenteret med stemmer fra både landstræner, landsholdanfører og en medierepræsentant.

Mens både den norske landsholdsanfører Martin Ødegaard og medierepræsentant Morten Pedersen begge har Lionel Messi som vinder, har de også begge Erling Haaland som toer.

Helt så god er den norske Manchester City-angriber dog ikke, hvis man spørger landstræner Ståle Solbakken, der kun har Haaland som treer. Både Lionel Messi og Kylian Mbappé er således bedre, hvis man spørger den tidligere Superligaprofil.

Erling Haaland sluttede som nummer fem ved prisuddeleingen efter Lionel Messi, Kylian Mbappé, Karim Benzema og Luka Modric.

Verdens bedste Messi vinder The Best-prisen

Danskerne er nogenlunde enige

Hos de stemmeberettigede danskere er der til gengæld nogenlunde enighed om, at Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller.

Landsholdsanfører Simon Kjær har den lille argentiner øverst – forfulgt af Kylian Mbappé og Karim Benzema. Den rangering deler DR Sportens Andreas Kraul, og det endte da også med at være den endelig rangering, efter alle stemmer var talt sammen.

Landstræner Kasper Hjulmand har også Lionel Messi som den bedste, men imellem Messi og Kylian Mbappé har den danske landstræner kroatiske Luka Modric.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer