2 min læsningThelander om AaB’s kamp for overlevelse: Vi skal nok få de point der skal til!

AaB's tilbagevendte forsvarsspiller, Rasmus Thelander, har trods to nederlag efter vinterpausen set ting, der giver ham en stor tro på, at nordjyderne nok skal få point nok til at overleve.

2 min læsning
Rasmus Thelander har stor tro på, at AaB overlever i Superligaen i år.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB gik på vinterpause i en presset position.

Den stolte nordjyske klub iklædt de rød-hvide striber var placeret under nedrykningsstregen – et billede der fortsat er uændret efter de to første spillerunder i forårssæsonen.

Her er det blevet til to nederlag for AaB, og klubben har dermed fortsat otte point op til de nærmeste konkurrenter over nedrykningsstregen fra AC Horsens. Alligevel har den tilbagevendte AaB-stopper Rasmus Thelander set nok til, at han har stor tro på, at klubben nok skal overleve i Superligaen.

I et interview med campo.dk fortæller Thelander, at AaB-holdet indeholder så meget kvalitet, at klubben nok skal få vendt skuden på et tidspunkt.

– Nu har jeg været i ‘gamet’ i lang tid. Jeg kan jo se den kvalitet, der er i truppen, og de ting vi laver til dagligt. De to ting – kombineret med at jeg synes, at præstationerne begynder at være okay stabile – gør, at jeg har en tro på, at det på et tidspunkt udmønter sig i point.

– Vi har vist, at vi har en stærkt attitude, og vi har vist os som et hold (i de seneste to kampe red.). Det er de basale ting. Derefter kommer der nogle taktiske ting og noget individuel kvalitet, som jeg har sagt, at der er i den her trup. Det er de her ting, som kombineret gør, at jeg står med en tro på, at vi nok skal få de point, der skal til… Men de skal også til at komme.

AaB-profil afviser intern uro: Det er én stor and

AaB skal igen i aktion i Superligaen på mandag, hvor FC Midtjylland gæster Aalborg Portland Park.

Inden da venter et pokalopgør mod Viborg FF på torsdag klokken 18:00. Kampen kan følges direkte på DR2, DRTV og Viaplay.

Se hele campo.dks interview med Rasmus Thelander i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer