2 min læsningAaB-profil afviser intern uro: Det er én stor and

Kristoffer Pallesen tager stærk afstand fra rygterne om, at der skulle være intern utilfredshed med AaB's cheftræner, Erik Hamrén.

2 min læsning
Kristoffer Pallesen kalder rygterne om uro i AaB-truppen for en stor and.
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Erik Hamrén er en presset mand.

Ovenpå en skuffende retur til trænersædet i AaB, som blot har kastet fem point af sig i ti kampe, blev der tidligere på ugen meldt om utilfredshed i spillertruppen over Hamréns træningsmetoder.

Kritikken gik mere konkret på, at svenskerens ledelse skulle være ‘gammeldags’ og træningen ‘dårlig’. Men ifølge AaB-backen Kristoffer Pallesen er der på ingen måde hold i rygterne.

Danskeren fortæller i et interview til Discovery+, at rygterne kommer bag på ham, og at han ikke selv kan genkende dem.

– Jeg har i hvert fald ikke været inde på noget kontor og brokke mig over Erik Hamrén, og det tror jeg ikke, der er nogen, der har. Så fra mit perspektiv er det i hvert fald én stor and, fortæller han til Discovery+.

Danskeren bekræfter dog, at der har været intern dialog om træningsmetoderne i klubben, men ingen af dem er foregået bag trænerteamets ryg.

– Når det begynder at komme ud i medierne, så er det rigtig skidt. Vi har haft diskussioner med trænerteamet, men vi har holdt det internt. Det er meget normalt, og det sker i alle klubber og på alle hold, fortæller han.

Medie: Intern uro i AaB – spillere utilfredse med Hamrén

AaB fik en rigtig skidt start på forårssæsonen, da de i første Superliga-runde efter pausen led et 1-0-nederlag på hjemmebane mod AGF.

De kan dog tage revanche og gøre op med ugens rygter om uro i klubben, når de skal på en udfordrende opgave i Parken mod FCK på søndag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer