2 min læsningHistorisk: Liverpool præsenterer rekordomsætning

Premier League-klubben Liverpool har skrevet klubhistorie og præsenterer tirsdag ny rekordomsætning for den seneste sæson.

2 min læsning
Liverpool rekordomsætning
Foto: Michael Regan/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har præsteret tvivlsomt i denne sæson – specielt med et tilbageblik på sæsonen for inden, hvor klubben var med, hvor det er rigtig sjovt i alle turneringer.

Og den fornemme sidste sæson er også noget, der kan ses på klubbens økonomi.

Således offentliggør Liverpool tirsdag på sin hjemmeside, at man har sat ny omsætningsrekord i løbet af sæsonen 2021-22.

Liverpools omsætning for sidste sæson nåede nemlig helt nye højder med en omsætning på 594 millioner pund – svarende til omtrent fem milliarder kroner.

Det er 107 millioner pund – eller 909 millioner kroner – mere end omsætningen for sæsonen forinden, der dog blev påvirket af coronapandemien.

I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet forklarer klubben:

– Omkostningerne ved at drive en fodboldklub fortsætter med at stige, men vi fastholder vores position som værende en voksende klub med betydelige investeringer med nye og eksisterende spillere.

– Det, der er vigtigt nu, er at afslutte sæsonen bedst muligt for at fortsætte med at styre omkostninger og undersøge mulighederne for vækst.

Medie: Stor udskiftning venter for Liverpool til sommer – Salah på blokken i storklub

Det fremgår, at væksten primært skyldes, at man som klub kvalificerede sig til hele tre finaler i den forgangne sæson – Carabao Cup-finalen, FA Cup-finalen og Champions League-finalen. I alt blev det til hele 63 kampe i sæsonen.

Her blev det til trofæløft i både Carabao Cuppen og FA Cuppen, mens man tabte Champions League-finalen til Real Madrid. I Premier League endte klubben to point efter mestrene fra Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer