2 min læsningZlatan efter comeback: Jeg spiller flere år endnu

Zlatan Ibrahimovic fik søndag comeback for AC Milan efter en lang skadespause. Trods en alder på 41 år har svenskeren ikke planer om at indstille karrieren. Tværtimod.

2 min læsning
Zlatan Ibrahimovic fik comeback for AC Milan søndag.
Foto: REUTERS/Daniele Mascolo.

Man siger alder blot er et tal.

Men de fleste professionelle fodboldspillere må med tiden sande, at kroppe ikke kan følge med, når alderen stiger. Ikke Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske angriber gjorde comeback for AC Milan søndag og har ikke planer om at slutte karrieren lige foreløbig. Det til trods for en alder på 41 år.

– Hvis jeg har det som i dag (søndag, red.), bliver jeg ved med at spille nogle få år endnu. Ikke bare næste år, siger Ibrahimovic til Italia 1 ifølge Tuttomercatoweb.

Søndag fik svenskeren comeback for AC Milan efter at have været ude med en knæskade, han pådrog sig i maj sidste år. Det skete i hjemmekampen mod Atalanta, hvor han kom på banen til de sidste 16 minutter i 2-0 sejren.

Selvsikker Zlatan før comeback: Jeg er stadig gud

Efter kampen var det en glad Zlatan Ibrahimovic, der satte ord på følelsen af at være tilbage efter den lange skadespause.

– Der er store følelser. Det var et år og to måneder, hvor jeg ikke havde mulighed for at spille fodbold, som jeg ville. Hvor jeg ikke havde det godt. Det var ikke nemt, men nu er det dejligt at være på banen, siger han og fortsætter:

– I dag var jeg lidt nervøs, men jeg har stor selvtillid. Siden jeg kom tilbage på holdet igen, har jeg været sikker på, at jeg stadig kan gøre en forskel og være i stand til at give min selvtillid videre til andre.

Video: Se Zlatan og søn i aktion sammen

Næste mulighed for at få minutter i benene for Zlatan Ibrahimovic er, når AC Milan på lørdag skal til Firenze og møde Fiorentina. Der er kick off klokken 20.45, og du kan se Serie A-opgøret på TV2 Sport og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer