2 min læsningVrede fans sender afhugget grisehoved til klubledelsen: De næste hoveder bliver jeres

Utilfredse fans i Serie A-klubben Sampdoria har sendte et afhugget grisehoved og konkrete trusler på skrift mod klubbens ledelse.

2 min læsning
Sampdoria-fans sender afhugget grisehoved til klubbens ledelse.
Foto: Giorgio Perottino/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er store følelser i fodbold. Og nogle gange kammer det fuldstændig over.

Det er netop tilfældet i den italienske Serie A-klub Sampdoria. Her er nogle af klubbens fans så utilfredse med klubbens ledelse, at man lørdag valgte at sende et afhugget grisehoved til klubbens hovedkvarter.

Det skriver flere medier – heriblandt BBC Sport.

Pakken skulle foruden et grisehoved indeholde en særdeles truende besked målrettet klubbens tidligere præsident, Massimo Ferrero, samt klubbens nuværende vicepræsident, Antonio Romei.

I beskeden står skrevet: “De næste hoveder bliver jeres!”

I forbindelse med den truende pakkelevering til klubledelsen blev italiensk politiet tilkaldt.

Det er anden gang inden for blot en måneds tid, at der er blevet sendt konkrete trusler mod Sampdoria-toppen. Senest blev en kugle til et våben leveret til klubben hovedkvarter med yderligere trusler.

Medie: Serie A-storklub forbereder sig på at sælge angriber-profil – dansker skal overtage pladsen

Truslerne siges at komme af flere årsager. Rent sportsligt er Sampdoria i bund, hvor man i skrivende stund er otte point efter de nærmeste konkurrenter over nedrykningsstregen i Serie A.

Derudover handler det om vrede rettet mod den ‘tidligere’ klubpræsident, Massimo Ferrero. For selvom Ferrero trak sig fra sin stilling i 2021, efter at han blev arresteret på grund af økonomiske anklager, så er det stadig Ferrero, der kontrollerer Sampdoria via et familieselskab.

Flere af klubbens fans er angiveligt særdeles utilfredse med Ferrrero, som de mener, er ved at køre Sampdorias økonomi i sænk. Samtidig nægter Ferrrero efter sigende at sælge klubben til nye ejere, der er i stand til at redde klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer