2 min læsningMedie: Serie A-storklub forbereder sig på at sælge angriber-profil – dansker skal overtage pladsen

Rasmus Højlunds flotte præstationer er ikke gået de europæiske storklubbers næser forbi. Nu meldes Serie A-storklub interesseret i danskeren.

2 min læsning
Rasmus Højlund rygtes til Juventus
Foto: MIGUEL MEDINA / AFP.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det går stærkt i fodbold.

Og stærkt er lige netop, hvad det er gået for den danske udlandskomet, Rasmus Højlund.

For blot lidt over et år siden fristede Højlund en tilværelse på F.C. København-bænken. Men et skifte til østrigske Sturm Graz tændte op under danskeren, der nu er en vigtig spiller for den store italienske klub Atalanta.

Selvom det blot blev til et halvt år i Sturm Graz, før Højlund skiftede til Atalanta i sommer, så kan et endnu større skifte nu være under opsejling for den blot 20-årige angriber.

Senest blev storklubberne Arsenal og Real Madrid meldt klar til at smide megabud afsted efter danskeren, mens også AC Milan og FC Barcelona blev meldt interesseret. Men nu træder endnu en af Europas giganter efter sigende ind i kampen om Højlund.

Således skriver CalcioNews24 søndag, at Juventus er fået i gang med at forberede sig på en tid uden Dusan Vlahovic. Den 23-årige serber er holdets topscorer i denne sæson med otte kasser i 14 kampe i Serie A, og dermed vil Juventus mangle mål, hvis en transfer skulle gå igennem.

Og her skulle løsningen ifølge mediets kilder være netop Rasmus Højlund, som skulle være blandt de øverste kandidater på listen af Vlahovic-afløsere.

Rasmus Højlund står i skrivende stund noteret for syv mål og to assists i 21 kampe for Atalanta. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Rasmus Højlund er så hurtig, at han kunne være 100 meter-løber

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer