Rønnow og Union Berlin sender Ajax ud i det europæiske mørke

Efter uafgjort på Johan Cruijff Arena i Amsterdam gjorde Union Berlin det færdigt mod Ajax hjemme på An der Alten Försterei i Berlin.

Frederik Rønnow og Union Berlin sendte torsdag aften hollandske Ajax ud af Europa League.

De har gang i noget stort i Köpenick i det sydøstlige Berlin.

Torsdag aften sendte Frederik Rønnow og Union Berlin det hollandske storhold Ajax ud af Europa League med en sikker 3-1-sejr.

Efter en nulløsning i det første opgør, havde tyskerne torsdag aften VAR på sin side i kampens første halvleg.

Efter 20 minutters spil skulle dommer, Ricardo de Burgos Bengoetxea, dog bruge en del tid ved VAR-skærmen for at komme frem til, at Union skulle tildeles et straffespark, efter Calvin Bassey havde blokeret et hovedstødsforsøg med armen.

Straffesparket tog Robin Knoche sig af, og via stolpen sendte han bolden i mål til en 1-0-føring.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil, Mohammed Kudus, troede kort før pausen, at han havde udlignet, men denne gang gav VAR-vognen linjedommeren ret i, at Ajax-spilleren var offside.

Leverkusen videre i Europa League efter straffessparksdrama mod Monaco

I stedet gjorde kroatiske Josip Juranovic det kort før pausen til 2-0, men det var i højere grad et gigantisk drop af Ajax-målmand, Geronimo Rulli, end det var et godt langskud af Juranovic.

Mohammed Kudus kom dog på tavlen allerede to minutter efter pausen, da han nåede først på et indlæg fra Steven Berghuis, og så var der fornyet spænding i kampen.

Den spænding blev dog en anelse mindre bare tre minutter efter reduceringen, da store Danilho Doekhi gjorde det til 3-1 for det tyske hjemmehold.

Særligt Mohammed Kudus havde efterfølgende pæne muligheder for at passere Frederik Rønnow i Union-målet, men det blev ikke til flere scoringer, og dermed booker Union Berlin en plads i Europa Leagues ottendedelsfinaler.