2 min læsningMedie: Brøndby betaler allerede nu for Frederik Winther

Selvom der kun er tale om et lejeophold på fem måneder, så har Brøndby allerede nu betalt for forsvarsspilleren Frederik Winther.

2 min læsning
Brøndby har lejet forsvarsspilleren Frederik Winther i Augsburg, og Brøndby betaler 100.000 for at leje Winther.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Måske scorede han, måske gjorde han ikke.

Faktum er, at Frederik Winther IKKE står noteret for en scoring, da han søndag debuterede for Brøndby i 5-2-sejren hjemme mod AC Horsens.

Om bolden var inde før eller efter lejesvendens berøring, ændrer ikke på, at den Augsburg-ejede forsvarsspiller sammen med sin nye klub lagde godt fra land i forårets Superliga.

Winther kom til Brøndby i transfervinduets 11. time, da klubben skulle bruge en erstatning for norske Sigurd Rosted, men selvom der i første omgang kun er tale om et lejeophold, så har Brøndby allerede haft pungen oppe.

Ifølge Augsburger Allgemeine betaler Brøndby nemlig 100.000 euro – cirka 750.000 kroner – for at have den 22-årige forsvarsspiller i truppen resten af sæsonen.

FC Augsburg og Brøndby har, siden Globall Football Holding sidst i 2022 købte sig ind i den danske klub, haft samme ejer.

Highlights: Vild underholdning og måske et Vallys-hattrick i målrig Brøndby-sejr

Frederik Winther har som ungdomsspiller spillet hos B1903, som er en af de to klubber bag F.C. København, men i 2014 skiftede han til Lyngby. Her spillede han frem til juli 2021. Allerede i oktober 2020 havde tyske Augsburg dog købt Winther, men tyskerne udlejede straks forsvarsspilleren tilbage til de kongeblå fra Lyngby.

I første omgang er der ingen melding om, at Brøndby har sikret sig en købsoption på Frederik Winther, der står noteret for fem bundesligakampe for Augsburg, ligesom han har én kamp og ét mål i den tyske pokalturnering for klubben fra Bayern.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer