Dreyer, Riemer og Anderlecht videre efter straffesparkskonkurrence

Der var fuld spilletid og videre avancement for Anders Dreyer, der sammen med cheftræner Brian Riemer og Anderlecht torsdag spillede sig videre i Conference League mod bulgarske Ludogorets.

Anders Dreyer spillede hele kampen for Anderlecht i returopgøret i Conference League mod Ludogorets.

En rigtig fin og en rigtig dårlig straffesparkskonkurrence.

Sådan sluttede kampen i Conference League for henholdsvis Anderlecht og bulgarske Ludogorets, og derfor er det nu Anderlecht, der er videre.

Anderlect var kommet fra den første kampe i Bulgarien med et 1-0-nederlag, og derfor var danskerklubben tvunget til sejr hjemme på Lotto Park i Bruxelles torsdag, hvor Anders Dreyer fik samtlige minutter på banen.

Med et Ludogorets-selvmål af argentinske Franco Russo allerede efter 13 minutters spil så det da også godt ud for Dreyer, Riemer og Anderlecht, og det skulle blive bedre.

Med 20 minutter tilbage af kampen gjorde Yari Verschaeren det nemlig til 2-0 for belgierne, men føringen, som ville sender Anderlecht direkte videre, holdt kun i tre minutter, inden brasilianske Igor Thiago reducerede til 2-1.

Dreyer nettede i Anderlecht-sejr

Flere mål blev der ikke scoret i hverken ordinær eller ekstra spilletid, og dermed skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her lagde gæsterne ud med at brænde sine tre første forsøg, og da Anderlecht scorede på alle sine tre første spark, var sejren hjemme for belgierne.

Anders Dreyer sparkede ikke for hjemmeholdet, men hvorvidt han var tiltænkt at skulle sparke belgiernes fjerde eller femte spark, melder historien endnu intet om.