1 min læsningAS Roma sikkert videre mod Kjærgaard og Salzburg

José Mourinho kan godt begynde at forberede sine tropper til næste runde i Europa League. Torsdag sendte AS Roma nemlig Red Bull Salzburg ud.

1 min læsning
AS Roma spillede sig forholdsvis sikkert videre i Europa League med en sejr over Red Bull Salzburg.
Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

Med en 2-0-sejr hjemme på Stadio Olimpico er AS Roma videre i Europa League.

Torsdagens modstander, østrigske Red Bull Salzburg, havde ellers en 1-0-sejr med sig i bagagen fra Mozarts hjemby, men på to scoringer sidst i første halvleg, vendte romerne om på tingene i torsdagens opgør.

Først var det Andrea Belotti, der med sin scoring til 1-0 udlignede samlet, og da Paulo Dybala kort tid efter gjorde det til 2-0 på oplæg fra Leonardo Spinazzola, var det pludselig den italienske hovedstadsklub, der havde overhånden.

Danske Maurits Kjærgaard, der tidligere på året blev kåret til årets danske talent, startede i modsætning til første opgør på banen, men ved pausen måtte den 19-årige danske midtbanespiller se sig udskiftet til fordel for kroatiske Luka Sucic.

Hverken Sucic eller andre af østrigernes spillere formåede dog at passere Rui Patricio i Roma-målet, og på en halvkold aften i den italienske hovedstad spillede José Mourinho og AS Roma sig videre til Europa Leagues ottendedelsfinaler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer