2 min læsningXavi roser Manchester United før storopgør: Den bedste udgave af United i mange år

FC Barcelona-manager Xavi roser Manchester United før de to mandskabers indbyrdes Europa League-opgør torsdag aften.

2 min læsning
FC Barcelona-manager Xavi roser Manchester United før Europa League-opgør
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

2-2.

Det er det foreløbige facit efter første opgør mellem Manchester United og FC Barcelona.

Torsdag aften mødes de to giganter endnu en gang. Denne gang i det afgørende returopgør, der skal afgøre de to mandskabers videre færd i Europa League i denne sæson.

Manchester United skabte problemer for Barcelona i første opgør, hvor Premier League-klubben var foran frem til et kvarter før slutfløjt.

Og torsdag aften skal FC Barcelona igen præstere op til sit bedste, hvis man vil sikre videre avancement. Det fortæller klubbens manager, Xavi, på pressemødet frem mod opgøret.

– Det bliver en svær kamp. Manchester United er en af de bedste hold i Europa på nuværende tidspunkt. De har vist stor kvalitet og konkurrencedygtighed igennem nogle flotte resultater, fortæller Xavi og fortsætter:

– Det er den bedste udgave af United i mange år. De har en god træner og nogle gode spillere, der viser en masse personlighed og passion. Og det skal vi matche. Vi bliver nødt til at have mentaliteten og passionen, hvis vi skal vinde kampen. Vi ved, at det bliver en svær kamp på en svær scene (Old Trafford red.).

Medie: Så meget kræver Manchester United for Rashford til sommer

Kampen mellem Manchester United og FC Barcelona løber af stablen torsdag klokken 21:00. Kampen kan følges direkte på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer