3F Superligaen

Sporting-manager om ‘giftige’ FC Midtjylland: Har set Isaksens hattrick

Sporting-manager Rúben Amorim har holdt øje med FC Midtjylland og ikke mindst Gustav Isaksen frem mod den afgørende Europa League-kamp torsdag.

Sporting holder godt øje med Gustav Isaksen frem mod opgøret mellem Sporting og FC Midtjylland.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det første af to opgør mellem FC Midtjylland og Sporting endte uafgjort.

Torsdag venter så den afgørende kamp mellem de to mandskaber i Europa League. En kamp der skal afgøre, hvilke af de to klubber, der fortsætter videre i turneringen.

I forbindelse med opgøret holdt Sporting onsdag eftermiddag pressemøde. Og her var der ikke umiddelbart tvivl om, hvilken FC Midtjylland-spiller man skal holde øje med, når kampen fløjtes op torsdag aften.

Således kunne Sporting-manager Rúben Amorim fortælle, at man havde set, hvor farlige FC Midtjylland kunne være på omstillingsmuligheder – specielt ved Gustav Isaksens hattrick senest mod Viborg.

– Vi så, hvordan Isaksen lavede tre mål på omstillinger, indledte Amorim og fortsatte:

– De lavede også de her giftige omstillinger mod os, og dem skal vi for alt i verden forsøge at undgå.

Isaksen skal skydes afsted til sommer: Her er mine krav

Manageren er dog ikke i tvivl om, hvordan man stopper FC Midtjylland på effektiv vis.

– Det gør vi bedst ved at have bolden så meget som muligt på egne fødder (stopper FCM red.). Og så skal vi generelt spille på et højere niveau end i den første kamp.

– I sidste uge mod FC Midtjylland begyndte vi godt, men så smed vi bolden væk og kom aldrig tilbage på samme niveau igen. Vi burde have gjort det bedre.

For et år siden var han færdig med FCM: Nu har de forlænget aftalen

Den afgørende kamp mellem FC Midtjylland og Sporting løber af stablen torsdag aften klokken 18:45. Opgøret kan følges direkte på TV2 SPORT X og TV2 PLAY.

Se mere om Gustav Isaksens refleksioner i forhold til sine chancer for en mulig debut på det danske A-landshold i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P