3 min læsningIsaksen skal skydes afsted til sommer: Her er mine krav

Gustav Isaksen gjorde flot opmærksom på sig selv i mandagens sejr over Viborg FF, hvor den unge FC Midtjylland-spiller formentlig tog hul på sin sidste halvsæson i Superligaen i denne omgang.

3 min læsning
FC MIdtjyllands Gustav Isaksen skal videre fra FC Midtjylland i sommerens transfervindue. Det har han allerede aftalt med klubben.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Allerede inden vintertransfervinduet fik han at vide, at han ikke ville blive solgt.

Det gav Gustav Isaksen ro og plads til at fokusere på det, der efter alt at dømme blive hans sidste halvsæson i FC Midtjylland i denne omgang.

Sammen med klubben er han nemlig blevet enig om, at han skal skydes afsted i sommerens transfervindue.

– Det er mit mål, og det kommer jeg til at gå 100 procent efter. Jeg vil gøre det mega godt nu og få et mega godt salg til sommer, det vil være drømmescenariet for både mig og klubben, siger Gustav Isaksen til campo.dk.

Med sit hattrick i mandagens kamp mod Viborg er Gustav Isaksens værdi næppe faldet, og selvom han på rygteplan er sat i forbindelse med klubber som Ajax, Manchester City, Atalanta, AC Milan og Lazio, så er det ikke klubbens navn, der betyder mest for Isaksen.

Highlights: Viborg sad I-saksen, da FCM-komet stjal showet

– Jeg stiller bare efter at komme et skridt op i min karriere. Mit største krav er, at det er en klub, der tror på mig og vil give mig frihed til at fejle. En klub der spiller med bredde kanter og kan give mig lov til at lave mine én-mod-én. Det er egentlig det, jeg tænker mest over, og så mindre om hvor i verden det er.

– Jeg er frisk på det meste. Om det hedder Serie A eller Holland, det betyder ikke så frygtelig meget for mig. Det er bare vigtigt for mig, at jeg kan se, at det er et stykke fra FC Midtjylland. Det skal ikke være et skridt til siden, for så kan jeg lige så godt være her, lyder det fra den 21-årige kantspiller fra Hjerk lidt nord for Skive.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom der altså skal være tale om en klub, på en markant højere hylde end FC Midtjylland, så er mandagens hattrickskytte ikke bleg for at skulle tage kampen om med en etableret spiller i sin kommende klub.

– Det skal være en kæmpe udfordring, og så er jeg også klar til at kæmpe. Det behøver ikke at være skrevet, at jeg skal spille fra dag ét, jeg er klar til at tage udfordringen op, hvis der er en anden at konkurrere [om pladsen] med, lyder det fra Isaksen, der ikke er bange for at falde igennem:

Isaksen går efter A-landsholdet: Føler jeg har noget, ikke mange har

– Nej overhovedet ikke, det har jeg ikke lyst til at bekymre mig om. Hvis jeg fejler, så fejler jeg, og så prøver jeg igen, men jeg er ikke bange for noget, lyder det selvsikkert fra Isaksen.

Gustav Isaksen kunne denne vinter se tre af sine offensive holdkammerater i Anders Dreyer, Evander og Sory Kaba blive solgt, og særligt Anders Dreyer har Isaksen holdt et vågent øje med. Hør mere om, hvad Isaksen har lært af Anders Dreyers karriere i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer