3F Superligaen

AGF nedjusterer trods overskud

Selvom AGF A/S tirsdag aflagde en positiv halvårsraport for sidste halvdel af 2022, så nedjusteres forventningerne.

Et overskud på 14,9 millioner kroner for anden halvdel af 2022 betyder, at AGF A/S nedjusterer forventningerne til årets resultat.

12. August 2022 meldte AGF A/S ud, at de forventede et årsresultat før skat for regnskabsåret 2022/23 et sted mellem 0 og 20 millioner kroner, men den forventninger nedjusteres nu, således den i stedet lyder på en forventning et sted mellem 0 og 15 millioner kroner.

– For femte år i streg forventer vi at komme ud med et millionoverskud. Resultatet for de første seks måneder er på den positive side blandt andet påvirket af historisk høje tilskuertal til vores kampe og rekordsalget af Albert Grønbæk til norske Bodø/Glimt. Vi kan også glæde os over, at vores sponsoromsætning er på et tilfredsstillende niveau for perioden, lyder det fra administrerende direktør, Jacob Nielsen.

Overskuddet på 14,9 millioner kroner er et fald på 8,3 millioner kroner i forhold til samme periode sidste år, og på negativsiden er det særligt driftsindtægter, der er faldet med tre millioner kroner, der er med til at trække ned.

– Vi har haft et dyk i vores eventaktiviteter, og den udvikling vil blive endnu mere udtalt i anden halvdel af regnskabsåret som en konsekvens af Aarhus Kommunes hjemtagelse af driften af hele faciliteten pr. 1. januar 2023. 

David Nielsen om Sellés: Fuldstændig åndssvagt, hvis han ikke bliver Saints-manager!

– Det er derfor på mange måder en forandringstid for AGF A/S, som af alle kræver tilpasningsevne og hårdt arbejde, men jeg er sikker på, at vores organisation kommer styrket ud af det – godt nok lidt mindre, men også mere agil. Vores mål er at stå bedst muligt rustet økonomisk, kommercielt og sportsligt til de udfordringer, der venter os de kommende år, mens det nye stadion bygges, og det kræver, at vi alle – også alle de interessenter, vi har – trækker i samme retning, lyder det fra Jacob Nielsen.

Egenkapitalen i AGF A/S lød per 31. december 2022 på 114,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 4,4 millioner kroner i forhold til sidste år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P