2 min læsningVK om United-nederlag: Mål havde gjort en forskel

Victor Kristiansen mener, Leicester havde godt styr på Manchester United trods 3-0 nederlaget. Havde hjemmeholdet scoret på chancerne i første halvleg, kunne kampen have tippet til Leicesters fordel.

2 min læsning
Victor Kristiansen jagter Uniteds Bruno Fernandes.
Foto: Oli SCARFF / AFP.

Missede chancer i første halvleg blev afgørende.

Sådan vurderer Leicester Citys danske venstreback Victor Kristiansen kampen mod Manchester United, som vandt med 3-0.

Trods nederlaget kan den nye Leicester-spiller se tilbage på en fremragende start i klubben. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det var i to dele, synes jeg. I de første 45 minutter var vi ret gode. Vi havde nogle store chancer, pressede dem højt, og jeg troede, at hvis vi formåede at score på de chancer, ville det blive en anden kamp. De ville begynde at være rystende i deres opbygning, og vi ville være i stand til at presse dem endnu højere, end vi gjorde, siger den 20-årige Kristiansen og fortsætter:

– Vi var i et godt humør i halvlegen. Vi var enige om, at hvis vi bare blev ved med at presse på, ville chancerne komme hen ad vejen. Men de første fem eller 10 minutter i anden halvleg, gav vi dem bare spillet, og så blev vi passive.

Highlights: Ustoppelige Rashford satte ‘VK’ og Leicester på plads

Trods det store nederlag kan ‘VK’ også finde plads til at glæde sig over sin start i den nye klub i Premier League.

– Det har været fantastisk. Jeg synes, holdet har præsteret godt. Jeg har været i stand til at komme ind på holdet og bringe mine kvaliteter, og alle har været gode til at involvere mig i strukturen og spillestilen, siger den unge back og fortsætter:

– At spille her i dag på Old Trafford er selvfølgelig et stort øjeblik for mig – at komme fra København og kun drømme om det her, og nu står jeg her. Jeg har spillet på Old Trafford og vundet mod Tottenham.

Rodgers storroser ‘VK’ for Premier League-debut: Han er forfriskende

Victor Kristiansen har indtil videre spillet fire kampe for Leicester siden ankomsten i januar – tre kampe i Premier League og en enkelt i FA Cup’en. Det har resulteret i tre sejre.

Næste kamp med mulighed for genrejsning for ‘VK’ og Leicester er på lørdag, hvor holdet på ny står overfor et af topholdene. Denne gang tager Leicester imod Premier Leagues førerhold, Arsenal. Opgøret sættes i gang klokken 16.00, og du kan se det på TV3 MAX og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer