1 min læsningHer er transfervinduet stadig åbent: Brøndby-spiller skaber interesse

Selvom det danske transfervindue er lukket, er der stadig mulighed for at forlade de danske klubber, og det ser ud til at blive tilfældet for Brøndby-spilleren.

1 min læsning
Transfervinduet er stadig åbent i både Norge og Sverige, og Brøndbys Oskar Fallenius tiltrækker sig opmærksomhed fra begge lande.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han står noteret for i alt 13 kampe i den blå-gule Brøndby-trikot.

Gennembruddet er udeblevet for svenske Oskar Fallenius, der siden sit skifte til Brøndby fra Stockholm-klubben Brommapojkarna i januar 2021, aldrig rigtig har fået sat sit aftryk.

Fra marts til august sidste år var Fallenius udlejet til Kristiansand-klubben Start i Norge, og hans fremtid kunne også meget vel ligge i Norge. Det skriver svenske Expressen.

Det er dog ikke en tur tilbage til Kristiansand, men derimod til Bergen, der er under opsejling, skriver den svenske avis., som mener at vide, at Eliteserie-klubben Brann har lagt et bud på Fallenius.

Det er dog ikke kun Brann, der skulle være interesseret i angriberen, som næppe har nogen fremtid i Brøndby.

‘Adskillige skandinaviske klubber’ har således meldt sig interesserede i Fallenius, men lige nu er det Brøndbys forhandlinger med Brann, der er mest fremskreden.

Oprykkerklubben Brann, der har danske Japhet Sery, Svenn Krone og Frederik Børsting i truppen, skulle efter sigende have lagt et bud på tre millioner kroner på den svenske angriber.

Fallenius har i alt scoret to mål for Brøndby, og de kom begge i pokalturneringen, hvor han i sidste sæson scorede i både tredje runde-kampen mod Allerød og i 16-delsfinalen mod Aalborg Freja.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer