2 min læsningHattrickhelten Isaksen: Altafgørende for at vi stadig er med

Gustav Isaksen havde mere end bare en lille finger med i spillet, da FC Midtjylland mandag aften slog Viborg 0-4.

2 min læsning
FC MIdtjyllands Gustav Isaksen var fint tilfreds med at kunne tage hattrickbolden med hjem fra Viborg mandag.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Man har sjældent lyst til at bliver afbrudt, når man står lige midt i rampelyset.

Det var formentlig ikke noget problem for FC Midtjyllands Gustav Isaksen, der kort efter sine tre mål i 0-4-sejren over Viborg blev afbrudt af holdkammeraten Jonas Lössl.

FCM-målmanden kom sprintende hen mod Gustav Isaksen med mandagens kampbold som et synligt bevis på de tre scoringer, Isaksen havde sat ind mod lokalrivalerne, og både de tre mål og de tre point er vigtige for de forsvarende sølvvindere.

– Det er altafgørende for, at vi stadig kan være med i noget som helst i Superligaen, så fuck det var fedt, lød det fra Isaksen, der også var fint tilfreds med sin egen præstation.

– Det var fint, den blev sparket ind i dag, og det var tæt på at jeg lavede fire. Det var bare fedt at vinde. Vi havde ikke regnet med at slå dem så stort. Vi var det bedste hold i dag, og det var fandme fedt at prøve, sagde Gustav Isaksen til TV3 Sport.

FC Midtjylland haltede forud for forårspræmieren hele ni point efter netop Viborg FF, men de midtjyske lokalrivalerne i grønne bluser er sjældent en nem opgave for FC Midtjylland, og til trods for den ciffermæssigt imponerende sejr, så havde udeholdet det også vanskeligt på Energi Viborg Stadion mandag aften.

– Det er et sindssygt godt hold, vi møder i dag, det kan man også se i første halvleg, hvor de spiller forbi os, som var vi ingenting, men så kommer vi stærkere ud i anden halvleg, og så smadrer vi dem, og det var mega sjovt, lød det fra kampens store oplevelse.

FC Midtjylland har endnu en stor opgave, når de torsdag skal forsøge at spille sig videre i Europa League, når portugisiske Sporting gæster MCH Arena i Herning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer