2 min læsningSimeone sender ros mod Barça og fremhæver ‘AC’: Svært at score mod så godt et forsvar

FC Barcelona er ifølge Atlético Madrid -manager Diego Simeone det bedste hold i LaLiga. Og det skyldes blandt andet en stærk dansk midtstopper.

2 min læsning
Diego Simeone roser FC Barcelona og AC - Andreas Christensen.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

“Barcelona er det bedste hold i La Liga i øjeblikket.”

Det er der ingen tvivl om, hvis man spørger Atlético Madrids manager, Diego Simeone.

Ifølge den 52-årige argentiner har FC Barcelona-manager Xavi sendt et meget klart signal i løbet af denne sæson. Og det er også tydeligt, når man ser på LaLiga-stilling, hvor FC Barcelona i skrivende stund har fem point ned til de nærmeste konkurrenter fra Real Madrid samt en kamp i hånden.

Ifølge Simeone handler det dog ikke om, at FC Barcelona har ændret stil i denne sæson. Det handler om DNA.

– Barcelona er det bedste hold i La Liga i øjeblikket. Xavi har sendt et meget klart signal. Barcelonas stil er ikke ændret, men siden Xavis tilgang har de genfundet klubbens DNA, fortæller Simeone til det spanske medie AS.

Og her spiller klubbens defensive struktur en særlig vigtig rolle. Her har man nemlig været anderledes stabile i denne sæson. Og det er blandt andet takket være den danske midtstopper Andreas Christensen.

– Defensivt har de forbedret sig meget. Araujo og Christensen har spillet virkelig godt. Som modstander er det svært at score mod så godt et forsvar, udtaler Simeone.

Medie: Barça lun på City-stjerne – villige til at betale 670 millioner

FC Barcelona og Atlético Madrid skal begge i aktion i løbet af søndag. FC Barcelona møder Cadiz, mens Atlético Madrid tørner sammen med Athletic Bilbao.

Du finder mere information om, hvor du kan følge de enkelte kampe, og hvornår kampene finder sted her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer