1 min læsningMedie: Barça lun på City-stjerne – villige til at betale 670 millioner

FC Barcelona har angiveligt udset sig en af Manchester Citys stjerner, som klubben ønsker at hente i det kommende transfervindue.

1 min læsning
FC Barcelona vil købe Manchester Citys Rodri til sommer
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona var på jagt efter en spiller til den centrale midtbane i løbet af januar-transfervinduet.

Således blev spillere som Ruben Neves, N’golo Kante og Martín Zubimendi flittigt nævnt som transfermål, der kunne gå ind og erstatte aldrende Sergio Busquets i den catalanske storklub.

Men lige lidt skete der i transfervinduets åbningstid. Og nu tyder noget på, at FC Barcelona har udset sig et nyt transfermål frem mod sommerens transfervindue.

Således skriver mediet Football Insider søndag, at Barça angiveligt skulle have Manchester Citys Rodri i kikkerten i forhold til en snarlig transfer.

Og det skulle efter sigende være så konkret, at klubben allerede nu skulle være begyndt at lægge fundamentet for en mulig transfer til en værdi af hele 80 millioner pund – svarende til 670 millioner kroner.

Mediet melder dog intet om direkte kontakt mellem parterne for nuværende.

Efter topbrag på Emirates: FA sigter Arsenal og City

Den 26-årige spanier skiftede til Manchester City fra Atlético Madrid tilbage i sommeren 2019. Her er det sidenhen blevet til 185 kampe på tværs af alle turneringer med 15 mål og 14 assists til følge.

Rodri er fortsat på kontrakt i Manchester City frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer