Barca uden flere profiler pligtsejrede mod Cadiz

FC Barcelona havde et par af reserverne i spil, da de vandt sikkert over Cadiz hjemme på Camp Nou.

Robert Lewandowski scorede til 2-0 da Barcelona besejrede Cadiz

FC Barcelona er fortsat suverænt i front i LaLiga.

Holdet, der havde AC tilbage i startformationen, vandt sikkert med 2-0 over bundholdet fra Cadiz.

Cheftræner Xavi havde valgt at give blandt andre reserverne Ansu Fati og Eric Garcia spilletid, og selvom profiler som Dembélé, Araujo og Busquets alle sad over med henholdsvis skade, karantæne og en plads på bænken, var der aldrig rigtig spænding om resultatet.

Der skulle dog gå næsten en halvleg, før Barcelona kom i front.

Klubspilleren Sergi Roberto, der også til dagens kamp var anfører, bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 43 minutter, og blot få minutter senere scorede polske Robert Lewandowski til pausestillingen 2-0.

Det var første mål i fire kampe for LaLigas topscorer, som nu er oppe på 15 mål i den hjemlige turnering.

Bekræftet: Barcelona henter mexicaner i MLS

I anden halvleg diskerede Barcelonas målmand, Marc-Andre ter Stegen, op med et par solide redninger, i et par situationer, hvor hjemmeholdet mistede kontrollen kortvarigt.

FC Barcelona skal torsdag spille returopgør på Old Trafford mod Manchester United i Europa League. Første kampe endte som bekendt 2-2.