1 min læsningDrama i Italien: Serie A-klub fyrer manager for anden gang på en måned

Du er fyret... Nej, du er ansat... Ej, nu er du altså fyret. Serie A-klubben Salernitana har nu fyret Davide Nicola for anden gang i 2023.

1 min læsning
Salernitana fyrer Davide Nicola for anden gang på en måned.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Du er fyret! Nej, kom tilbage! Hov vent, du er faktisk fyret… Igen!

Det er ikke let at finde rundt i tingene for tiden i den italienske Serie A-klub Salernitana. Først valgte man at fyre klubbens manager Davide Nicola i januar grundet manglende resultater, men blot to dage efter trak man fyringen tilbage.

Og bedst som man troede, at Davide Nicola nu ville få en chance til i klubben, så har man altså igen valgt at præsentere ham for en fyreseddel. Det meddeler klubben onsdag på sin hjemmeside.

I denne omgang ser det dog ikke ud til, at Davide Nicola får en chance til. Klubben har nemlig i samme forbindelse præsenteret manden, der skal overtage roret i klubben.

Således har klubben nu ansat portugisiske Paulo Sousa som ny manager. En mand med meritter fra klubber som QPR, Swansea, Leicester, FC Basel, Fiorentina, Bordeaux og senest brasilianske Flamengo.

Salernitana indtager i skrivende stund en 16. plads i Serie A, hvor man fortsat har fire point ned til de nærmeste forfølgere under nedrykningsstregen.

Rygte: Dansker rygtes til storklub i Serie A

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer