Serie A

Rygte: Dansker rygtes til storklub i Serie A

Morten Hjulmand har været storspillende i Lecce denne sæson, og ifølge et italiensk medie, har en anden Serie A-klub danskeren på blokken.

Et af de store danske talenter i udlandet kan være på vej til Serie A-mandskabet Inter, da Morten Hjulmand angiveligt er på klubbens transferliste.
Foto: uslecce.it
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

– Han er vægtstangen på Lecce-holdet. Han svinger fra side til side, og han er afgørende for holdets balance.

Sådan lød det i La Gazetto dello Sport, da de søndag beskrev Morten Hjulmands flotte præstation i opgøret mod Roma, der endte 1-1.

Nu kan Morten Hjulmand være på vej til selvsamme Roma, der angiveligt følger midtbaneslideren meget tæt. Det skriver Calciomercato.

Den 23-årige dansker tiltrækker sig da også interesse fra andre fronter for tiden. Det fortalte Lecces sportsdirektør, Pantaleo Corvino, i weekenden.

– Hjulmand har vist sig som en stor spiller på banen, og det er også blevet bekræftet af den interesse, der er fra flere storklubber, lyder det fra Corvino.

Hjulmands kontrakt med Lecce udløber i sommeren 2024, hvorfor klubben muligvis også er interesseret i at sende ham videre til sommer, så de kan få penge i klubkassen.

Italienske medier i svime over Højlund: Naturtalent – minder om Haaland

Morten Hjulmand har i denne sæson spillet 20 kampe for Lecce, hvori det er blevet til fire assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P