2 min læsningEfter Maxsø-afgang: Her er Brøndbys nye anfører

Den nye Brøndby-cheftræner, Jesper Sørensen, har nu valgt holdets nye anfører, efter Andreas Maxsøs skifte til den amerikanske liga.

2 min læsning
Den nye cheftræner i Børndby, Jesper Sørensen, har valgt Kevin Mensah som holdets nye anfører, mens norske Ohi Omoijunafo bliver holdets nye viceanfører.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han har kontraktudløb til juni, men noget tyder på, at der er længeresigtede planer med Kevin Mensah.

Den 31-årige midtjyde har onsdag officielt fået hvervet som ny anfører i Brøndby, efter den tidligere anfører, Andreas Maxsø, har forladt klubben.

Kevin Mensah, der grundet en knæskade fortsat har til gode at spille i denne sæson, bliver en del af en gruppe på seks spillere i Brøndbys nye anførergruppe.

– Kevin har været i klubben de seneste mange sæsoner og været viceanfører og en del af anførergruppen. Han besidder de lederkvaliteter, vi værdsætter som gruppe qua sin erfaring og autoritet, og han kender alle spillerne og klubben indgående. På den baggrund føler vi, at det er naturligt, at trods hans lange skadespause og konkurrencesituation, så er Kevin en naturlig arvtager som holdets anfører, lyder det fra cheftræner Jesper Sørensen.

Slagsmål ved intern træningskamp i Brøndby

Selvom valget af Kevin Mensah som anfører måske er en smule overraskende, så er Jesper Sørensen og resten af trænerteamets valg af viceanfører måske en endnu større overraskelse.

– Udover Kevin, så har vi en virkelig stærk anførergruppe bestående af Mads Hermansen, Daniel Wass, Ohi Omoijuanfo, Josip Radosevic og Mathias Greve, som alle er stærke ledere på hver deres måde, og som alle tager ejerskab af ikke blot deres egen udvikling, men også holdets udvikling. Vi har valgt, at Ohi bliver holdets viceanfører, hvilket betyder, at han vil bære anførerbindet i de kampe, hvor Kevin ikke starter.

– Ohi kom til Brøndby for blot et halvt år siden, men dagligt viser han os og sine holdkammerater, at han kan lede andre ved at omfavne omgivelserne med stor glæde og tro, og samtidig har han en voldsom sult efter at vinde. Samlet gør det Ohi til en god repræsentant for det hold, vi har, og den retning vi ønsker at sætte, lyder det fra Jesper Sørensen.

Kevin Mensah kan få både sæsondebut og anførerdebut, når Brøndby søndag tager imod AC Horsens i forårets første betydende kamp for de blå-gule.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer