2 min læsningOptimistisk AaB-anfører: Vi har gjort alt, hvad der skal til

AaB har kniven for struben, når de fredag åbner superligaforåret med en hjemmekamp mod AGF, men nordjyderne er klar, vurderer anføreren.

2 min læsning
AaB-anfører Lucas Andersen er helt klar til sæsonstarten, og opstarten denne vinter har været god, og klubben er, hvor de skal være.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Der skal mere end bare et godt forår til.

AaB er i den grad presset i Superligaen, hvor de forud for forårssæsonen er bookmakernes klare favorit til at tage den ene af de to nedrykningspladser.

Fredag sparker nordjyderne forårssæsonen igang på hele Superligaens vegne, når de hjemme på Aalborg Portland Park tager imod AGF

Aalborgenserne har syv point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, men på Hornevej i den østlige Aalborg er optimismen intakt efter en god vinterpause.

– Energien har været god, og der har været mange positive ting at tage med. Vi har forbedret mange aspekter gevaldigt, selvom vi kun vandt én træningskamp. Meget har set fornuftigt ud, og jeg er sikker på, at alle ser toptunede og skarpe ud på fredag. Der er kommet nogle nye spillere ind, og vi har fået et nyt boost. Sammenlagt vil jeg mene, at vi har gjort alt, hvad der skal til for at stå så skarpt som muligt, siger AaB-anfører Lucas Andersen til Nordjyske.

Highlights: Prip på pletten to gange i skuffende uafgjort for AaB

Også anføreren selv melder om god form, for efter er par halvsæsonen med begrænset spilletid, er den 28-årige kreatør fit.

Lucas Andersen spillede samtlige kampe i Superligaen på nær én i efteråret, men til gengæld spillede han ikke fuld tid i nogen af de 16 kampe, han var involveret i. Der kom dog 90 minutter i benene i den ene af vinterpausens træningskampe.

AaB møder i dette forår AGF, F.C. København, FC Midtjylland, OB og Randers FC, inden de – efter alt at dømme – tager hul på nedrykningsspillet sidst i marts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer