1 min læsningKlopp efter derbysejr: Lettelse er den overskyggende følelse

Liverpool kom tilbage på sporet, da mandag slog Everton, og efter flere uger med krisesnak, var det efterfølgende til at få øje på lettelsen.

1 min læsning
Premier League-klubben Liverpool slog mandag rivalerne fra Everton, og efterfølgende er lettelse den overskyggende følelse.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er ikke mange hold, Liverpool hellere vil slå.

Mandagens 2-0-sejr over Everton var på mange måder dobbelt god for Liverpool, som foruden håneretten over bysbørnene også fik lagt en dæmper på krisesnakken.

Klubben fra Anfield havde ikke vundet en Premier League-kamp i 2023 forud for mandagens opgør, og derfor var manager Jürgen Klopp heller ikke i tvivl, da han efterfølgende blev spurgt, hvilken følelse han stod tilbage med.

– Lettelse! Ja det har været den overskygende følelse siden slutfløjtet. Jeg er glad for præstationen. Det var nødvendigt, at vi spillede, som vi gerne vil spille og ikke som Everton gerne vil spille, lød det fra Klopp.

– Vi var super dominerende; skiftede fra side til side, spillede bolden og fik dem til at løbe. Begge mål kom dog fra kontraangreb, men det er selvfølgelig også tilladt.

Liverpool rykker med sejren en enkelt placering frem i Premier League-tabellen, så de nu er at finde på niendepladsen. Everton er fortsat under nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer