2 min læsningPep Guardiola: Undskyld Steven Gerrard!

Manchester City manager Pep Guardiola startede tirsdagens pressemøde med en uforbeholden undskyldning til Steven Gerrard.

2 min læsning
Manchester City manager Pep Guardiola undskyldte tirsdag for sine tidligere kommentarer om Liverpool-legenden Steven Gerrard.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City-manager Pep Guardiola havde særligt én ting på hjerte.

På tirsdagens pressemøde forud for klubbens topkamp mod Arsenal startede den spanske manager således med en uforbeholden undskyldning.

– Jeg vil gerne starte dette pressemøde med at undskylde overfor Steven Gerrard for den unødvendige og dumme kommentar, som jeg kom med om ham den anden dag. Han ved, at jeg beundrer ham for det, han har gjort i det her land. Jeg er flov over mig selv, for det fortjener han ikke, lød det fra Pep Guardiola.

Grunden til spanierens undskyldning skal findes i selvsamme managers pressemøde i sidste uge, hvor han blev spurgt til de anklager, som Manchester City står overfor fra Premier League.

Her udtalte Guardiola sig kritisk overfor anklagerne og forsvarede sin klub indædt, og ved samme lejlighed slog han fast, at nogle øjeblikke fra Premier League slet og ret tilhører Manchester City – blandt andet situationen, hvor Steven Gerrard gled og Liverpool tabte mesterskabet.

Læs mere om Guardiolas kommentar om Gerrard her:

Guardiola slår tilbage: Var det vores skyld, at Gerrard gled på Anfield?

– Jeg tror helt ærligt på mine kommentarer om at forsvare min klub, men jeg repræsenterede ikke min klub godt ved at nævne hans navn [Steven Gerrard] i de dumme udtalelser.

– Jeg har undskyldt overfor ham personligt, men jeg vil også gøre det her. Jeg undskylder overfor ham, hans kone, hans børn og hans familie, for det var dumt, lyder det fra Guardiola.

Manchester City står onsdag overfor Arsenal i et vaskeægte topbrag, hvor Manchester City med en sejr kan spille sig á point med Premier Leagues nuværende tophold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer