2 min læsningFCM’s nye 10’er er endelig klar: Ventetid har ikke været nemt

Emam Ashour har langt om længe fået styr på sin arbejdstilladelse, og kan derfor tilslutte sig resten af truppen - men ventetiden har ikke været let.

2 min læsning
Emam Ashour, FC Midtjylland.
Foto: FCM/Daniel Stentz

FC Midtjylland hentede Emam Ashour på transfervinduets sidste dag.

Siden er der gået to uger, og først nu har den egyptiske landsholdsspiller tilsluttet sig resten af holdet, da arbejdstilladelsen manglede.

FC Midtjylland oplyser således, at Emam Ashour tirsdag morgen fløj til Portugal, hvor resten af holdet forbereder sig frem mod Europa League-opgøret mod Sporting.

Den 24-årige midtbanespiller har med andre ord ventet to uger på at kunne hilse på sine nye holdkammerater, og det har selvsagt ikke været særlig sjovt.

– Det har ikke været nemt for mig at skulle vente så længe på at få lov til at træne med holdet. Særligt ikke før en så stor kamp som på torsdag i Europa League, siger Emam Ashour til FCM’s hjemmeside og fortsætter:

– Nu er jeg her endelig, og jeg er begejstret over at blive en del af holdet.

Ventetiden er dog ikke blevet brugt på at ligge på den lade side for Emam Ashour.

– Jeg har fået tilsendt et program fra klubben, som jeg har fulgt. Selvom det har været frustrerende ikke at kunne træne med resten af holdet, har jeg holdt mig i gang og er derfor i god form.

– Jeg er fast besluttet og fokuseret på, at jeg sammen med mine nye holdkammerater skal have klubben tilbage, hvor vi normalt hører til i tabellen, siger den nyslåede FCM’er.

FCM-boss om gulddrømme: Selvfølgelig er det realistisk – men vi er ikke favoritter

Emam Ashour er kommet til FC Midtjylland fra egyptiske Zamalek, hvor han er blevet udstyret med en aftale frem til 2027 – angiveligt for et beløb på omkring 20 millioner kroner.

FC Midtjylland møder Sporting i Europa League torsdag klokken 21.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer