1 min læsningSabbi og Mucolli sikrer OB sejr i sidste test

OB besejrede søndag malaysiske Terengganu i fynboernes sidste test inden Superligastarten.

1 min læsning
Superligaklubben OB spillede søndag sin sidste testkamp, inden Superligaen igen kalder, og fynboerne slog malaysiske hold 1-0.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

To sekvensen med helt håbløst dårligt forsvarsspil blev udslagsgivende.

OB stod søndag middag overfor malaysiske Terengganu i vinteropstartens sidste træningskamp, og selvom fynboerne havde chancer til meget mere, måtte de nøjes med en 2-0-sejr over de forsvarende malaysiske sølvvindere.

Den første fynske mål stod den nykårede amerikanske landsholdsspiller, Emmanuel Sabbi, for, da han på fornem vis drejede rundt om sig selv og sin direkte oppasser og sendte bolden i mål.

Scoringen faldt efter en halv times spil, og mon ikke den malaysiske målmand får at høre for målet. Helt upresset sendte han bolden ud til en forsvarsspiller, der ikke kunne kontrollere den hårde aflevering i en meters højde, og så opsnappede OB bolden.

Franco Tongya blev sendt i dybden, og med en cut-back aflevering fandt han Sabbi midt for mål, hvor amerikaneren med en piruet snød forsvarsspilleren foran sig.

OB var søndagens modstander ganske overlegen, men alligevel skulle der endnu en malaysisk forsvarsbrøler til, før det blev til 2-0.

Et fladt indlæg fra unge Max Ejdum blev på det nærmeste lagt til rette for Agon Mucolli fra malaysierne, og fra cirka ti meter havde Mucolli ingen problemer med at gøre det til 2-0.

Dermed blev der sat punktum for OB’s træningslejr i Thailand, og ‘striberne’ skal således først i aktion igen, når den på søndag i næste uge står på superligaopgør mod Randers FC på Nature Energy Park i Odense.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer