1 min læsningLeão-forhandlinger kan klares over et videokald

AC Milan har kontrakt med portugisiske Rafael Leão til sommeren 2024, og parterne er nogenlunde på bølgelængde i forhold til en forlængelse.

1 min læsning
Rafael Leão har kontraktudløb i AC Milan i sommeren 2024, men endnu har de to parter ikke sat gang i kontraforlængelserne.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været i Milano-klubben siden sommeren 2019.

Dengang skrev han under på en femårig kontrakt, og det betyder, at portugisiske Rafael Leão har kontraktudløb i AC Milan i sommeren 2024.

Selvom der endnu ikke er sat pen til papir fra nogen af parterne, så er det ikke noget, der bekymrer i den italienske storklub.

– Vi arbejder nu på en kontraktforlængelse til Leão. Vi er på samme side, men lige nu er ikke det rigtige tidspunkt til at underskrive. Der er ikke aftalt noget møde, men det kan nemt klares over et videokald, lyder det fra teknisk direktør Paolo Maldini.

23-årige Leão kom til AC Milan fra franske Lille i sommeren 2019. Året inden var han kommet til den nordfranske klub fra Lissabon-klubben Sporting.

I denne sæson er det blevet til otte scoringer for Leão i Serie A. I sidste sæson var han med 11 scoringer medvirkende til, at AC Milan vandt sit første mesterskab siden 2010-11.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer