2 min læsningCity-profil: Umuligt at hente Arsenal

Der er ingen chance for, at Manchester City henter Arsenal, hvis den nuværende formkurve fortsætter for de rødblusede fra London.

2 min læsning
Manchester Citys spanske midtbanespiller, Rodi, erkender, at det bliver umuligt at hente Arsenal, hvis de fortsætter som hidtil i sæsonen.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League-titlen kommer for første gang i 19 år til at ende i det nordlige London.

Så klar er udmeldingen fra Manchester City-spanieren Rodri, der ikke ser City have nogen chance for at hente Arsenal, hvis The Gunners tager formen fra første halvdel af sæsonen med ind i anden halvdel.

– Vi er rolige, vi ved, at der er lang tid tilbage, og vi er på vej i den rigtige retning. Det er rigtigt, at Arsenal har haft en imponerende første halvsæson. Hvis de er i stand til at fastholde det niveau og fortsætte det i anden halvdel, så bliver det selvsagt umuligt [at hente dem], siger Rodri ifølge The Mirror.

Manchester City og Rodri kan dog glæde sig over, at Arsenal i sidste weekend led sæsonens blot andet nederlag, da de tabte 1-0 til nedrykningstruede Everton.

Arsenal fører i skrivende stund med fem point ned til Manchester City på andenpladsen, men Rodri og City har spillet 21 kampe, mens Arsenal kun har spillet 20.

Manchester City har med undtagelse af mesterskabet i 2019-20, som gik til Liverpool, gjort rent bord i Premier i de seneste fem sæsoner.

Redaktør mener: Det er meget alvorligt for Manchester City

Ikke desto mindre mener Rodri, at konkurrencen i Premier League bliver skærpet år for år.

– Det bliver mere kompliceret hvert år. Niveauet i den her liga er enormt, og man er nødt til at have cirka 90 point for at vinde, lyder det fra Rodri.

Arsenal møder senere lørdag danskerklubben Brentford, mens Manchester City selv skal i aktion søndag, hvor de skal op mod Aston Villa.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer