2 min læsningTidligere OB-profil stopper karrieren

Den tidligere OB- og Sønderjyske-spiller Ryan Johnson Laursen har fredag meddelt, at han stopper karrieren med øjeblikkelig virkning.

2 min læsning
Ryan Johnson Laursen indstiller karrieren.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Opdateres…

Fodboldkarrieren slutter i en alder af 30 år.

Det er konklussionen for Ryan Johnson Laursen, der siden januar har stået uden klub, efter kontrakten udløb med Sønderjyske.

Højrebacken oplyser i et opslag på Instagram, at han havde tilbud denne vinter, men at han efter en del overvejelse altså nu vælger at sætte støvlerne på hylden.

– Jeg har også her i vinter haft nogle interessante muligheder som spiller, som jeg er glad og taknemmelig for. Jeg har bare hele tiden vidst, der skulle noget helt særligt til hvis jeg skulle fortsætte, for jeg er et rigtig godt sted mentalt og det har altid været noget, jeg har haft i bagtankerne: At slutte på et tidspunkt, hvor jeg har det godt med at stoppe og hvor jeg kan glæde mig til alt det, jeg skal bruge min tid og mine kræfter på bagefter, skriver Ryan Johnson Laursen i sit opslag og fortsætter:

– Det kan jeg i dag, så jeg kan ikke forlange meget mere.

Bekræftet: Sønderjyske-back forlader klubben til nytår

Ryan Johnson Laursen startede karrieren i Lyngby Boldklub, men det var i Esbjerg fB, at karrieren for alvor tog fart. Det bragte ham derefter til OB, hvor han i fem sæsoner var blandt profilerne.

I sommers skiftede han så transferfrit til Sønderjyske, der som nedrykker fra Superligaen spiller i NordicBet Ligaen. Her nåede Johnson Laursen at få spilletid i otte ligakampe og to pokalkampe.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Ryan Johnson Laursen (@ryanjohnsonlaursen)

Ifølge Transfermarkt blev det i alt til 159 kampe i Superligaen for højrebacken inden dagens beslutning om at indstille karrieren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer