2 min læsningStraffedrama og Thychosen-rødt da FC Midtjylland sejrede mod Elfsborg

Kampen skulle helt ud i straffesparkskonkurrence før, at FC Midtjylland kunne besejre Elfsborg i vinterens sidste træningskamp.

2 min læsning
FC Midtjylland trup Sporting Europa League.

Fredag aften var FC Midtjylland i testkamp for sidste gang, inden man igen skal spille betydende kampe.

Her mødte ulvene svenske IF Elfsborg i en træningskamp ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal.

Men det skulle ikke blive en let opgave for FC Midtjylland, som med en sen scoring fik sendt kampen ud i en straffesparkskonkurrence, som danskerne i sidste ende formåede at vinde.

I en forholdvis lige kamp var det i første omgang Elfsborg, der blev farlige. Midt i første halvleg sendte svenskerne således et forsøg på overliggeren.

Og det var en varsel om en snarlig scoring. Kort tid efter kunne Elfsborg så få prikket hul på målbylden. Således kunne Alexander Bernhardsson bringe Elfsborg foran med 1-0 efter 33 minutters spil.

Herefter var FC Midtjylland mere på bolden, dog uden at man for alvor blev farlige. Imellemtiden kom Mads Døhr Tychosen i voldsom infight med en Elfsborg-spiller efter en hård tackling, hvilket resulterede i et rødt kort til Tychosen selv samt Elfsborgs Simon Strand.

Wilshere, van der Vaart, Djemba-Djemba og Love: OB og FCM tilbudt tidligere PL-vinder i januar

Kampen skulle helt hen i dommerens ekstra minutter, før FC Midtjylland fik udlignet. Her var det Frederik Heiselberg, der fik sendt bolden i kassen.

Således måtte kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence. Og her endte FC Midtjylland med at trække sig sejrrigt ud med en samlet score på 4-3.

FC Midtjylland skal allerede spille igen i midten af den kommende. Og det er endnu en gang en kamp, der skal spilles i Portugal. Her møder FCM den portugisiske storklub Sporting i Europa League. Kampen spilles klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer