2 min læsningSønderjyske får nyt logo – se det her

Sønderjyske har fået lavet sit logo om. Det bliver dog først synligt på spillertrøjerne efter sommer.

2 min læsning
Sønderjyske kommer fremover til at bære et nyt logo på trøjen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Det er blevet tid til et nyt logo i Sønderjyske.

Men der går dog et stykke tid, før det bliver taget i brug på klubbens spillertrøjer.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Med det nye logo binder vi fortid og fremtid sammen. De slesvigske løver daterer sig flere hundrede år tilbage, og i lighed med de gamle våbenskjold vender løverne i den samme retning. Det er både gjort med respekt for historien, men i høj grad også for at symbolisere, at vi nu går i den samme retning. Der er behov for, at vi står sammen i landsdelen og netop går i samme retning til gavn og glæde for alle fodboldfans i landsdelen.

– Hele vores udtryk og identitet vil fortsat være det samme, og vi kommer til også fremadrettet at arbejde hårdt for at vise de lyseblå farver og logoet frem, når vi igen skal give store oplevelser til alle sønderjyder, lyder det fra en samlet ejerkreds i Sønderjyske Fodbold A/S, der består af Povl Davidsen, Søren Davidsen, Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen.

Sønderjyske henter forsvarsforstærkning i Viborg

Som nævnt bliver det nye logo ikke taget i brug på spillertrøjerne lige foreløbig. Klubben spiller sæsonen til ende med det nu forhenværende klublogo. Det skyldes økonomi og bæredygtighed, oplyser Sønderjyske på sin hjemmeside.

FCK sender angriber til Sønderjyske

Først fra næste sæson vil det nye klublogo pryde spillertrøjerne. Herunder kan du se det nye logo.

Sådan ser Sønderjyskes nye klublogo ud. Foto: soenderjyskefodbold.dk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer