Viborg vendte nederlag til sejr mod Riddersholm og co.

Viborg har spillet ganske godt på deres træningslejr forud for Superliga-opstarten. Denne gang gik det udover IFK Norrköping.

Jeppe Grønning og resten af Viborg-mandskabet vandt endnu en testkamp.

Viborg FF ligner et hold, der er klar til forårssæsonen sparkes i gang i Superligaen om et par uger.

I sidste uge vandt de over de norske vicemestre fra Bodø/Glimt og onsdag eftermiddag gik det ud over IFK Norrköping med Glen Riddersholm i spidsen.

Foruden den danske træner havde det svenske mandskab hele fire danskere i startopstillingen, da Marcus Baggesen, Victor Lind, Marco Lund og Vito Hammershøy-Mistrati alle startede på banen.

Det var da også en dansker der åbnede ballet, da Victor Lind scorede til 1-0 for Norrköping efter små 20 minutter. Lejesvenden fra FC Midtjylland knaldede bolden i kassen med et hårdt skud.

I pausen skiftede Viborg hele ni mand – noget der også satte gang i spillet for midtjyderne.

De skulle kun bruge to minutter i anden halvleg, før den nye Viborg-angriber Paulinho steg til vejrs og stangede bolden i kassen til 1-1.

Syv minutter før tid faldt afgørelsen, da Jeppe Grønning prikkede bolden videre til spanieren Nils Mortimer, som fra kanten af feltet sparkede bolden ind, og Viborg sikrede sig dermed sejren.

FCM-boss om Diomande-salg: Kan blive Superligaens største salg nogensinde

De grønblusede har en enkelt testkamp tilbage, inden Superligaen igen kalder. Den spilles den 11. februar, hvor modstanderen endnu engang er svensk – denne gang i form af IFK Göteborg.