3F Superligaen

FCM-boss om Diomande-salg: Kan blive Superligaens største salg nogensinde

Claus Steinlein giver indsigt i den handel, der sendte Ousmane Diomande til Sporting - en handel der kan ende med at blive meget mere indbringende end forventet.

Claus Steinlein storroser klubben nyindkøb, Armin Gigovic.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Januar endte med at blive en indbringende måned på heden.

I vinterens transfervindue sendte FC Midtjylland ivorianske Ousmane Diomande direkte fra et lejeophold i Mafra i den andenbedste porugisiske liga til Sporting i en i Superliga-regi kæmpe handel.

Handlen meldes flere steder at løbe op omkring 90 millioner kroner, men ifølge ordførernde direktør i klubben, Claus Steinlein har FC Midtjylland forhandlet sig frem til flere klausuler i kontrakten, der kan gøre Diomande til det dyreste Superliga-salg nogensinde.

– Det kan ende i nogle helt svimlende beløber. I portugisisk fodbold er de jo specielt gode til at sælge spillere for nogle beløb, som selv for FC Midtjylland er kæmpe, kæmpe store, fortæller Steinlein til bold.dk.

Og ender Sporting med at kunne sende ivorianeren videre til de beløber, Steinlein refererer til, kan handlen ende med at blive meget større end forventet.

– Det bliver klart det største Superliga-salg nogensinde, og det er med længder. Det skyldes, at vi netop har fået os en god videresalgsklausul, som var vigtig for os at få med i kontrakten, forklarer direktøren.

FCM-boss gør status på transfervinduets salg: Vi står på et stærkt fundament

For nuværende er det største Superliga-salg nogensinde Kamaldeen Sulemana, der eftersigende røg fra FC Nordsjælland til Stade Rennais for 150 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P