2 min læsningSIF-profil på vej tilbage efter voldsomt sammenstød: Har savnet at løbe

Silkeborg IF's Tobias Salquist og Oscar Hedvall havde et voldsomt sammenstød under en træningskamp i januar, og SIF-stopperen fortæller nu, at det går i den rigtige retning med at blive klar igen.

2 min læsning
Tobias Salquist er på vej tilbage efter sit sammenstød.

Både Tobias Salquist og Oscar Hedvall måtte fragtes med ambulance til hospitalet den 21. januar.

Under en træningskamp mellem Silkeborg IF og Vendsyssel FF, havde de to SIF-spillere nemlig et voldsomt sammenstød, der medførte hovedskader til dem begge.

Nu er der dog opløftende nyt for Silkeborg IF, da Tobias Salquist er ved at nærme sig et comeback – og det er gået hurtigere end forventet.

– Status er, at det er gået rigtig fint fremad, rigtig hurtigt. Der er sket meget over de sidste par dage.

– Det er utrolig dejligt, og meget hurtigere end jeg havde forventet. Så jeg er godt tilpas, siger Tobias Salquist til Silkeborg IF’s hjemmeside.

SIF-stopperen fortæller videre, at han i løbet af de lidt mere end to uger på sidelinjen har savnet at løbe – noget, han aldrig havde regnet med at ville savne.

– Bare det der med at komme ud og løbe; jeg troede aldrig, jeg skulle sige det, men at løbe rundt om- eller op og ned af en bane, det havde jeg savnet.

– Med en hovedsked er alt uvist i forhold til hvornår man er tilbage, der er ikke rigtig tid på. Så at det er gået så stærkt, og ja, det er fantastisk, kroppen har det godt.

– Jeg er glad, men nu skal det prøves af i et par dage, lyder det fra Tobias Salquist på klubbens træningslejr i Spanien.

Hedvall og Salquist begge udskrevet efter hårdt sammenstød: Syet med 12 sting

Tobias Salquist har nu 11 dage til at komme i omdrejninger igen, inden Silkeborg IF tager hul på Superligaen med et opgør hjemme mod F.C. København.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer