1 min læsningAaB skriver under med DS-spiller: Får to-årig aftale

AaB har længe fulgt en af klubbens danmarksseriespillere, som nu har fået en to-årig kontrakt.

1 min læsning
Jonas Skulstad har fået kontrakt i AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB har forstærket sig kraftigt forud for forårets kamp om overlevelse i Superligaen.

Klubben har tidligere hentet profiler som Nicklas Helenius og Rasmus Thelander, og nu har de fundet plads til endnu en spiller. Dog fra en anden hylde.

Den 24-årige midterforsvarer Jonas Skulstad har fået en to-årig aftale, efter at have gjort det godt for klubbens danmarksseriehold.

– Jonas er fysisk stærk, har et godt hovedspil og et fint venstreben og er spilintelligent, og så er han meget verbal, når han er på banen, og nu bliver det spændende at følge ham i den fortsatte udvikling, siger Thomas Bælum.

Jonas Skulstad, der får nummer 24 i AaB, har sikret sig en kontrakt indtil 31. december 2024, og nordmanden, der tidligere har spillet collegefodbold i USA, har vist sig frem, mens han har studeret i Aalborg.

Helenius: Der mangler AaB-DNA

– Siden jeg for halvandet år siden begyndte på danmarksserieholdet i AaB, har jeg haft fornemmelsen af, at jeg godt kunne nå et højere niveau, men at næste skridt skulle være Superligaen, og at det skulle gå så hurtigt, havde jeg ikke forventet. Så det er enormt fedt, og jeg glæder mig til at kunne vise mit værd, fortsætte med at videreudvikle mig og gribe chancen, når jeg får den, lyder det fra Jonas Skulstad til klubbens hjemmeside.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer