1 min læsningStolt Lund efter kontraktforlængelse: Nu skal der bygges på

FCK har netop forlænget kontrakten med den 19-årige forsvarsspiller Valdemar Lund, som nu vil bygge yderligere på sit spil.

1 min læsning
Valdemar Lund har forlænget med Superliga-klubben F.C. København.
Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Sæsonen har allerede budt på spilletid i Superliga og Champions League.

Og nu er det 19-årige stortalent Valdemar Lund tilmed blevet belønnet med en ny kontrakt i F.C. København.

Klubben skrev mandag under med Lund på en kontrakt, der løber til udgangen af 2026.

Valdemar Lund vil nu udbygge sit spil såvel spillemæssigt som fysisk.

– Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige, og så betyder det jo også noget ekstra, når man er FC-dreng og har været med igennem det hele siden ungdomsrækkerne. Den her kontrakt betyder rigtig meget for mig og min familie, siger Valdemar Lund i et interview med fck.dk.

– Der skal lægges noget mere fysik i det. Der skal gås lidt mere til stålet, fordi det er det, der skal til, når man spiller på det her niveau. Og så skal jeg også bare bygge på mit spil med bolden og være lidt mere forudseende, når jeg for eksempel tager bolden med frem, pointerer stortalentet.

Det er blevet til otte kampe i Superligaen og fem kampe i Champions League for Valdemar Lund i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer