1 min læsningKamil Grabara: Keep it coming… had er bare benzin på bålet

Jo mere kritik - jo mere motiveret bliver han, FCK's målmand Kamil Grabara. Det siger han i et interview med campo.dk.

1 min læsning
Kamil Grabara elsker, når folk hader ham. Det motiverer ham blot endnu mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I sidste sæson leverede han 18 clean sheets i Superligaen.

I mere end 50% af kampene, fik den polske målmand, Kamil Grabara, altså lukket helt af i F.C. Københavns forsvar.

Alligevel er der flere kritikere af målmanden, som også selv stikker hovedet frem og kommer med mange direkte kommentarer.

Men netop ordkløveri, kritik på sociale medier og smædesange på stadion er kun med til at motivere den 24-årige målmand endnu mere.

– Jeg hørte i en lang periode, at jeg ikke var god nok til FCK, og så var jeg med sikkerhed ikke den bedste målmand i Superligaen. Men du kan gå til Superstats, tror jeg hjemmesiden hedder, og der kan du tjekke sidste sæson. Jeg tror, jeg slog alle rekorderne, lyder det fra Grabara fra FCK’s træningslejr i Portugal.

FCK forlænger med forsvarstalent

– Jeg elsker det. Jeg elsker at være den, hvor folk tænker: “Han er ikke god nok. Han er ikke flink nok.”. Det er det største kompliment, jeg kan høre, siger Grabara til campo.dk og fortæller videre om sit drive i videoen i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer