2 min læsningNy Brøndby-stopper tvivlede ikke: Brøndby er en større klub end FC Midtjylland

Selvom Rasmus Lauritsen har en fortid hos FC Midtjylland, endte danskeren alligevel i Brøndby IF, hvilket han selv ser som et skridt op i dansk regi.

2 min læsning
Rasmus Lauritsen ser Brøndby som værende en større klub end FC midtjylland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Rasmus Lauritsen endte, efter et udlandseventyr i først svenske Norrköping og derefter Dinamo Zagreb i Kroatien, i Brøndby IF.

Den 26-årige stopper skrev i januar under på en kontrakt, der holder ham i klubben indtil sommeren 2027.

Men det kunne være endt anerledes for den nye Brøndby-mand. Der var nemlig også interesse fra hans tidligere klub FC Midtjylland. Men da det kom til stykket, var den tidligere relation alligevel ikke nok til at lokke danskeren tilbage til heden.

– Jeg er meget glad for, at det blev Brøndby. De mennesker, jeg havde med at gøre (I FC Midtjylland red.), som stadig er der, kan jeg godt lide, fortæller Lauritsen til campo.dk og fortsætter:

– Men der er sket mange ting, og for mig er Brøndby en større klub med større traditioner og større fanbase, og jeg er meget glad for, at jeg er her.

Selvom stopperen bekræfter, at der har været dialog mellem ham og FC Midtjylland, er det ikke noget, han ønsker at dvæle for meget ved.

– Der har været dialog før, men det har aldrig været noget konkret, men det skal ikke handle for meget om FC Midtjylland og mig. Jeg har været i dialog med dem, jeg havde noget med at gøre for, men det har aldrig været noget, som har været tæt på at ske, siger han.

Ny Brøndby-stopper om at skulle løfte arven efter Maxsø: Forkert at se sådan på det

Du kan se hele interviewet med den nye Brøndby-stopper i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer