1 min læsningNu taler han: Jeg er lettet

Mason Greenwood udtaler sig nu for første gang, siden han for over et år siden blev anholdt og siden anklaget for overfald og voldtægt.

1 min læsning
Mason Greenwood udtaler sig nu for første gang
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Craig Brough / File Photo

Mason Greenwood har i over et år været i sit livs storm.

Efter at være anholdt ad flere omgange sigtet for blandt andet voldtægtsforsøg og overfald mod sin tidligere kæreste, frafaldt alle sigtelser mod ham torsdag.

Fredag siger Greenwood så sine første ord.

– Jeg er lettet over, at det her er overstået, og jeg vil gerne takke min familie, mine kære og venner for deres støtte, siger han ifølge Sky Sports.

– For nu har jeg ikke yderligere kommentarer.

Greenwood-sagen startede i januar 2022, hvor Manchester United-spilleren blev fængslet for overfald og voldtægt. Siden blev Greenwood løsladt mod kaution i en periode.

Torsdag udtalte anklagemyndigheden om begrundelsen for at droppe sigtelser i sagen:

– I betragtning af den betydelige mediedækning, der har været af denne sag, er det kun rimeligt, at vi deler nyheden om, at den 21-årige mand, der blev anholdt og sigtet i forbindelse med en efterforskning, der blev åbnet i januar 2022, ikke længere er anklaget i denne sammenhæng.

Greenwood er også suspenderet af Manchester United, og har været det lige siden starter af året sidste år. Det er han fortsat.

Nike har også fjernet sit sponsorat af Greenwood.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer